Konferens

En annorlunda konferens på Friends Arena

Operakällaren Arena Team tillsammans med Friends Arena erbjuder en annorlunda och inspirerande mötesplats för både små och stora möten, konferenser eller events från 2 personer till en fullsatt arena med 65 000. Föreläsningar, presentationer, banketter, mingel, after work, möten, team building i alla storlekar och format. Bara fantasin sätter gränser.

Vår befintliga konferensavdelning ligger beläget på vårt logeplan med fantastisk utsikt över hela arenan från samtliga konferenslokaler.


Mer om våra lokaler

Förläng din konferens

"Varför nöja sig vid "bara" en konferens?"

Låt oss tillsammans skapa en heldag, kväll och natt i arenans eller Nobis härliga atmosfär. Vi skräddarsyr gärna upplevelser utifrån era önskemål. Låt fantasin flöda, varför inte straffsparkar på innerplan, hinderbana på läktarsektionerna, hisnande gångtur på arenans takbjälkar eller karaokesång på den gigantiska mediekuben. För intresserade erbjuds en rundtur i arenans kulisser såsom presskonferensrummet och landslagets omklädningsrum.

Tillsammans med Stockholm Live kombinerar vi gärna konferens och evenemang på arenan. Vi tar gärna emot förfrågningar.

Vi på Operakällaren Arena team är en del av Nobis Hospitality Group. Vi är experter på att hitta på lösningar som gör att ni inte vill gå hem och har även möjlighet att erbjuda hotellrum i innerstaden för de som inte är boende i Stockholm.

Översikt av våra lokaler på Friends Arena
m2Kapacitet
Standardloge22-3812-16 personer
Styrelserummet5528 personer
Hederslogen
15050-120 personer
Evenemangslogen18060-150 personer
Premium lounge East och West20-100 personer

Kontakt och öppettider

Bokning: Måndag-Fredag kl. 09:00-16:00

Konferens: Måndag-Fredag kl. 08:00-17:00

(vid förfrågan kan denna tid förlängas för extra timkostnad)

Ring oss på 073-209 08 96 eller maila till konferens@operakallaren.se