7-20 december 2019

Jul på vår Arena

På julen samlas man hemma kring granen… eller varför inte hos oss på Friends Arena!

Hos oss finner ni olika alternativ för julens alla sammankomster, ett lysande alternativ för hur ni kan kombinera fantastisk mat, umgänge och julfirande. Ta med dig vännerna eller kollegorna in på arenan och njut av julens smaker under arbetstid eller utanför. Mellan den 7-20 december låter vi julen komma in i vår vackra arena. Vi bjuder på en härlig blandning av det magiskt traditionella och det kreativt nyskapande, med allt som hör julen till. Varmt välkomna till oss med förfrågan eller bokning! konferens@operakallaren.se

KONFERENS
Kom och boka din konferens hos oss och sätt guldkant på ditt konferenspaket med tillägg för julens smaker. Öppettider 9.00-17.00 (vid förfrågan kan denna tid förlängas för extra timkostnad)

Fika Kaffe/te, julens smörgås/bakverk, julgodis, frukt och vatten

Lunch i loge/Bistro1847

Ni börjar med en välkomponerad kall jultallrik med ett urval av julens kalla klassiker som serveras till bord, därefter går ni själva och hämtar från buffé där vi samlar ett axplock av de allra godaste varmrätterna från vårt traditionella julbord. Ni avslutar med lite gott och sött till kaffet.

Heldagspaket jul 595 kr/ 555 kr

F.m-fika, lunch, e.m-fika

Halvdagspaket jul 495 kr/ 455 kr

F.m-fika ELLER e.m-fika, lunch

Konferenslunch jul 385 kr/ 345 kr

Fika jul 110 kr

Lägg till välkomstglögg och pepparkaka + 55 kr per person

AW paket
Avrunda er konferensdag i någon av våra fina lounger eller i din loge med en trevlig afterwork/mingel innan julledigheten smyger sig på.
Glögg med klassiska tillbehör samt pepparkaka 65 kr
Julbrickan med julens ostar, pepparkakor, dadlar, saltade mandlar 149 kr
(Lägg till Glögg samt pepparkaka + 55 kr per person)
Canapéer, fyra olika sorter i julens smaker 185 kr
(Lägg till Glögg samt pepparkaka + 55 kr per person)

Endast förbokning gäller! Priserna är exklusive moms.
Konferensen är öppen 09.00-17.00.

BISTRO 1847
Som tidigare år serverar vi vår omtyckta lunchbuffé hela vägen fram till julhelgen. Vi sätter julsmaker på vår klassiska buffé i Bistro 1847. Välkomna in att äta bricklunch
Lunchbuffé 120 kr
inkl. bröd -och salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe/te och julesött

JULFEST I CARLSBERG BAR
Har ni inte hunnit boka julbord än?
Välkommen att boka din julmiddag i Carlsberg bar för en kväll. Till julens glada toner börjar ni kvällen med en väldoftande glöggmingel och därefter serveras ett traditionellt julbord med en blandning av det magiskt traditionella och det kreativt nyskapande.

Liten jul 345 kr

Serveras julens kalla tillbehör på tallrik samt ett axplock av varma inslag på buffé och avslutningsvis julegott tilll kaffe

Klassiskt Julbord 545 kr

Vi bjuder på alla julens godaste smaker från ett böljande klassiskt julbord. Skulle inte Carlsbergbar passa er har vi många spännande lokaler på arenan. Vi tar emot allt från små till stora sällskap. Endast fantasin sätter gränser, tillsammans skräddarsyr vi er kväll enligt önskemål. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

#musikshow-show-ovrigt

Vad är det mer som händer?

Fler event som Jul på vår Arena

Torsdag, November 28 - Söndag, December 1

Swedish International Horseshow

Fredag, Januari 24 - Fredag, Oktober 25

Arena Run

Fredag, Februari 7 - Söndag, Februari 9

Ecar Expo